O nama

 


Naša kompanija osnovana 22.07.2003. godine sa sedištem u Pančevu se ističe kao simbol pouzdanosti i zadovoljstva kupaca.

Predstavljamo Vam našu kompaniju koja već godinama posluje sa posvećenošću kvalitetnim proizvodima, izuzetnom uslugom.

Naše znanje i nasleđe:

Sa iskustvom koje traje dve decenije, naša kompanija se pokazala kao pouzdan partner.

Mi nudimo proizvode visokog kvaliteta koji su pažljivo birani. Bezbednost i pouzdanost su naši prioriteti prilikom odabira proizvoda koji će biti deo naše ponude.

Sveobuhvatna ponuda proizvoda:

U našoj kompaniji razumemo da je svaki projekat jedinstven i zahteva prave komponente. Zato nudimo sveobuhvatnu ponudu elektro proizvoda koja zadovoljava raznolike potrebe naših kupaca. Kod nas možete kupiti:

Kablovske kanalice u boji drveta, kao i bele

Kablovske motalica sa ili bez kabla

Utikače

Prekidače

Razvodne kutije

Kablove

Rasvetu

Bez obzira da li vam je potreban kabl, prekidač ili luster, možete biti sigurni da ćete pronaći proizvode koji će zadovoljiti vaše potrebe.

 

Realizacija kupovine

Naše artikle možete kupiti u maloprodajnom objektu u Pančevu

u našoj internet prodavnici – www.elpa.rs

Na shoppster platformi

Na KP platform

Ili ih možete poručiti putem telefona ili mejla

 

Korisnička podrška:

Verujemo da je korisnička podrška temelj našeg uspeha. Mi idemo korak dalje kako bi razumeli specifične zahteve naših klijenata i pružio personalizovana rešenja. Posvećeni smo izgradnji dugoročnih odnosa sa našim kupcima

Efikasna isporuka:

Svesni smo koliko je važno da proizvodi budu dostupni u pravom trenutku. Zato smo uspostavili efikasan sistem isporuke koji obezbeđuje da vam proizvodi budu dostavljeni brzo i sigurno.

Bilo da imate pitanja, potrebu za tehničkom podrškom ili želite da dobijete informacije o narudžbi, naša tim je tu da vam pomogne.